facebook pixel pageview

header_banner
ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ

Ας μιλήσουμε για το σχήμα του στήθους μας. Μην ανησυχείς αγαπητή μου φίλη, δεν είσαι η μόνη που μπορεί το στήθος σου να είναι μεγάλο, μικρό, στρόγγυλο, ασύμμετρο κοκ. Κι εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω, προσπαθώντας να βρω το κατάλληλο σουτιέν για αυτήν την περίπτωση. Οπότε μπορείς να χαλαρώσεις γιατί στο Scent of Skin είμαστε δίπλα σου για να βρούμε μαζί τις απαντήσεις για το ιδανικό σουτιέν του στήθους σου.

Προφανώς το μέγεθος μετράει. Αλλά να έχει στο νου σου πως και το σχήμα του στήθους μετράει εξίσου. Πραγματικά δες παρακάτω τα βασικά σχήματα που μπορεί να έχει ένα στήθος. Αλλά όπως έχουμε πει και σε άλλο σημείο του site μας καμιά γυναίκα δεν μοιάζει με κάποια άλλη, για αυτό μη διστάσεις καθόλου να μας περιγράψεις το δικό σου! Αξίζει όμως να δεις μερικές προτάσεις παρακάτω:

icon
Full & Round aka «Μεγάλοι μπελάδες»
Κουβαλάς το μεγαλύτερο μέρος του όγκου του στήθους σου παντού! Και γι’ αυτό είναι λογικό να νιώθεις αρκετές φορές πως τα cups δεν σου καλύπτουν επαρκώς το στήθος σου. Η πρότασή μας για αυτό το μέγεθος είναι σουτιέν που διαθέτει στρόγγυλα και μεγάλα cups, για την καλύτερη δυνατή στήριξη των στηθών σου.
icon
Teardrop aka «Μοιράστε το βάρος»
Το μεγαλύτερο μέρος του όγκου του στήθους βρίσκεται στην κάτω πλευρά του, κάτι που πολλές φορές προκαλεί στα cups να ανοίγουν περισσότερο από το κανονικό. Η πρότασή μας για εσένα που ανήκεις στην κατηγορία αυτή είναι σουτιέν τύπου balconette, που προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη στα στήθη σου.
icon
Compact aka «Μικρά καμάρια»
Το μεγαλύτερο μέρος του όγκου του στήθους σου το κουβαλάς προς τα πάνω. Τα cups σου είναι μικρά και μερικές φορές νιώθεις πως τα σουτιέν που αγοράζεις βρίσκονται αρκετά μακριά από τα στήθη σου. H πρότασή μας; Ένα σουτιέν με ενίσχυση, για την καλύτερη δυνατή άνεσή σου.
icon
Wide Set aka «Κοιτώντας σε Ανατολή και Δύση»
Το μεγαλύτερο μέρος του όγκου του στήθους σου το συναντάς στα πλαϊνά του. Αν δεν έχεις βρει το κατάλληλο σουτιέν, τότε μάλλον νιώθεις πως ανοίγει στο κέντρο και/ή κάτω από την μασχάλη. Στα wide set στήθη ταιριάζουν τα σουτιέν με μπανέλα, κρατώντας σταθερές στις καμπύλες σου στο συγκεκριμένο μέρος.
icon
Slender aka «Χαλαρές Καταστάσεις»
Όπως και στα teardrops έτσι και εδώ το μεγαλύτερο μέρος του όγκου του στήθους σου βρίσκεται στην κάτω πλευρά του. Πιθανόν, να έχει χάσει και την σφριγηλότητά του, όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις εγκύων. Το λάθος σουτιέν σε αυτήν την περίπτωση μπορεί αναγκάσει τα στήθη σου να μην στηρίζεται σωστά στα cups, προκαλώντας μια αρκετά μεγάλη δυσφορία. Πρότασή μας, ένα σουτιέν με δαντέλα στο πάνω μέρος του cup, ώστε να κρατείται σταθερό στο στήθος σου και να αποφεύγονται τυχόν ατυχήματα.
icon
Asymmetric aka «Ασύμμετρη ομορφιά»
Eίτε κουβαλάς το μεγαλύτερο μέρος του όγκου του στήθους σου αριστερά είτε δεξιά, μην ανησυχείς καθόλου. Έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλες οι γυναίκες στον κόσμο έχουν λίγο μεγαλύτερο το ένα στήθος από το άλλο. Πρότασή μας είναι ένα σουτιέν με ενίσχυση, από το οποίο θα βγαίνουν τα μαξιλαράκια και θα μπορούν να τοποθετούνται στην πλευρά του μικρότερου στήθους.
To πως να φροντίζετε σωστά τα σουτιέν σας, ώστε να διατηρούν την αντοχή τους για να σε συντροφεύουν στην καθημερινότητά σου. Η καταλληλότερη μέθοδος είναι το πλύσιμο στο χέρι, αλλά μεταξύ μας, έχεις χρόνο κάθε φορά για κάτι τέτοιο; Αν ναι, μπράβο. Αν όχι, συνέχισε να διαβάζεις.
Και τώρα φροντίδα!

1.Πόσο συχνά πρέπει να πλένω το σουτιέν μου; Πρέπει να σκεφτείς το σουτιέν σου σαν ένα ρούχο που σου αρέσει να το φοράς συχνά. Μπορεί να το φοράς κάθε μέρα, αλλά κατά βάθος σε ενοχλεί που ξέρεις πως πρέπει να πλυθεί. Όσο και αν δεν έχεις χρόνο λοιπόν ή απλά βαριέσαι, βάλε στο πρόγραμμά σου πως ανά δυο ή τέσσερις φορές που θα το φορέσεις, να μπαίνει για πλύσιμο.

2. «Εντάξει Scent of Skin, είπες πως ο καλύτερος τρόπος είναι το πλύσιμο στο χέρι, αλλά για εμάς που δεν έχουμε χρόνο τι γίνεται;». Και εξακολουθούμε και λέμε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Αλλά... Ο χρόνος για τον εαυτό μας είναι πολύτιμος. Γι’ αυτό και υπάρχουν τα πλυντήρια. Βάλτε τα σουτιέν σας στο ίδιο διχτάκι πλυντηρίου και ό,τι και να κάνετε, αποφύγετε το στέγνωμα. Εκεί γίνεται όλη η ζημιά.

3. Θα μας ρωτήσεις εύλογα, τι απορρυπαντικό να χρησιμοποιήσεις, σωστά δε μαντέψαμε; Όπως συμβαίνει δηλαδή και με τα περισσότερα ρούχα. Αν δεν χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο απορρυπαντικό, είναι πολύ πιθανό να δεις τα σουτιέν σου κάπως αλλοιωμένα. Κρίμα δεν είναι; Tο σουτιέν σου είναι από τα πλέον ευαίσθητα και σημαντικά κομμάτια της ένδυσής σου, οπότε θα πρέπει να τα φροντίζεις με τη δέουσα προσοχή. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάποιο απορρυπαντικό για ευαίσθητα ρούχα, όπως για παράδειγμα το σαπούνι Μασσαλίας