facebook pixel pageview

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να παραγγείλω;

Αφού βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

1. Μέσω άμεσων μηνυμάτων στα Social Media της Scent of Skin σε Facebook και Instagram.

Μας στέλνετε την φωτογραφία ή τον κωδικό που σας ενδιαφέρει, την διεύθυνσή σας, την πόλη, οδό, αριθμό Τ.Κ., το ονοματεπώνυμο που θα το παραλάβει και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Επίσης αν υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία που θα βοηθήσει στην παράδοση (π.χ. όνομα θυροτηλεφώνου ή αν θέλετε να περάσετε εσείς από την courier), καλό είναι να την αναφέρετε.

2.Ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Scent of Skin. Είτε σαν απλός επισκέπτης ή να γραφείτε στην φόρμα παρακάτω (https://www.scentofskin.com/customer/account/login/). Εμείς προτείνουμε την δημιουργία λογαριασμού διότι έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε επιπλέον εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες που θα αφορούν αποκλειστικά την κάθε μια από εσάς.

3. Με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 550433 από Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00

 

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

1. Με αντικαταβολή: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή που θα σας την παραδώσει ο Courier στον χώρο σας ή στο συνεργαζόμενο κατάστημά του. 
2. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας μας. Θα οδηγηθείτε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα μας στο ασφαλές περιβάλλον.
3.Με τον Paypal λογαριασμό σας: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας Paypal. Στην εν λόγω πλατφόρμα θα καθοδηγηθείτε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα μας.

Ποια είναι η πολιτική αλλαγών;

Για να γίνει δεκτή μια αλλαγή πρέπει το κάθε προϊόν να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που το παραλάβατε, με τα καρτελάκια του και όλα τα παρελκόμενα σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας. Σε αντίθετη περίπτωση η αλλαγή δεν γίνεται δεκτή και το προϊόν παραμένει στην εταιρία και δεν πραγματοποιείται η αλλαγή. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος με οποιοδήποτε τρόπο, η αξία του αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα να αρνηθεί την διαδικασία της αλλαγής ή της επιστροφής χρημάτων.

Η αλλαγή μεγέθους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και σε άριστη κατάσταση του προϊόντος.

Τα έξοδα της πρώτης αλλαγής τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Scent of Skin.

Πως μπορώ να μάθω για την πορεία της παραγγελίας μου;

Αρχικά θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email στη διεύθυνση που μας δώσατε όπου θα σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελία σας έχει παραληφθεί επιτυχώς από την εταιρία μας.

Στην περίπτωση διαθεσιμότητας του επιλεγμένου προϊόντος θα λάβετε ένα δεύτερο email όπου θα σας ενημερώνει τον αριθμό αποστολής και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Στην περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας έχοντας κάνει εγγραφή (login) στον λογαριασμό σας θα μπορείτε να ελέγχετε την πορεία της ανά πάσα στιγμή στο scentofskin.gr/mypurchases

 

Μπορώ να επιλέξω την ώρα που θα μου παραδοθεί το δέμα;

Μπορείτε στα σχόλια να επιλέξετε ένα 4ωρο εύρος που σας εξυπηρετεί καλύτερα μεταξύ 09:00 μέχρι 17:00.


Πως μπορώ να ακυρώσω/αλλάξω μια παραγγελία που ακόμα δεν μου έχει αποσταλεί;

Με την προϋπόθεση πως δεν έχει παραληφθεί από τον Courier συνεργάτη η παραγγελία, μπορείτε αν μας καλέσετε έγκαιρα στο 2310550433 ώστε να την τροποποιήσουμε ή αλλάξουμε την παραγγελία σας δίνοντας μας τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο επιβεβαιωτικό email.

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο [email protected] με τις αλλαγές που επιθυμείτε. Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί ένα επιβεβαιωτικό email με τις αλλαγές που μας ζητήσατε.

Που βρίσκω κουπόνια για αγορές;

Κατά καιρούς η Scent of Skin πραγματοποιεί εκπτωτικές ενέργειες οι οποίες είτε ενημερώνονται μέσω των social media της εταιρίας είτε με προσωπικό μήνυμα στον πελάτη μας μέσω email, SMS ή κλασσικής αλληλογραφίας.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κατά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας στο ειδικό πεδίο «Εισαγωγή Κουπονιού».

Υπάρχει φυσικό κατάστημα όπου μπορώ να δοκιμάσω/δω τα προϊόντα σας από κοντά;

Προς το παρόν δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα αλλά αντιλαμβανόμενες την ανάγκη για δοκιμές των εσωρούχων, και ειδικότερα για την υποστήριξη του γυναικείου στήθους, η Scent of Skin σας παρέχει την πρώτη αλλαγή εντελώς δωρεάν!